Start je dag sportief. Word krantenbezorger!

 • Verdien een extraatje
 • Een moment voor jezelf in de ochtend
 • Blijf fit en gezond

Start je dag sportief. Word krantenbezorger!

Wil jij fit, in beweging blijven en tegelijkertijd een extraatje verdienen? Word krantenbezorger en geniet elke dag van de schoonheid in de vroege ochtend. Vind nu een wijk voor de ochtendkrant bij jou in de buurt.

Meld je aan

Onze recruiter Olivier helpt je graag bij jouw aanmelding. Laat je contactgegevens achter en hij belt je terug. Meteen aanmelden? Doe dat dan hier via onze chatbot.  Waarom kranten bezorgen iets voor jou is

  Vroeg uit de veren, lekker gezond in beweging en daarna nog de hele dag voor je. Als krantenbezorger van de ochtendkrant geniet je elke dag van de prachtige wereld die ontwaakt.

  Met de fluitende vogels, wegduikende reeën, de sterren en de zonsopkomst doe jij ongestoord belangrijk werk: het laatste nieuws naar de mensen brengen. En dat wordt gewaardeerd.

  Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan je omgeving en verdien je tegelijk een leuk extraatje bij. Voor de kleinkinderen, mooie reizen, een avondje theater of andere leuke dingen.

  Kijk hoeveel beweging jij krijgt!

  Loading...
  Je zet ongeveer stappen
  en trapt zo'n rondjes met je trappers!

  Dit kun je verwachten

  Onmisbaar werk dat veel voldoening geeft. Jij zorgt dat iedereen goed zijn ochtend kan beginnen. Je hebt een stok achter de deur om in beweging te blijven en je verdient nog een leuk extraatje ook. Daarnaast bieden we:

  Startpremie van € 200,-

  Gratis de krant lezen

  Winacties via bezorgjezelfvoordeel.nl

  Extra vergoeding op zaterdag

  Winterbonus

  Nieuwjaarskaartjes

  Bekijk de video over onze krantenbezorgers

  Ontdek wat Krantenbezorgers zeggen

  Martin (65)

  Als je van frisse lucht houdt is de vroege morgen het beste moment van de dag. Een lenteochtend kan een geursensatie zijn.

  Willem (74)

  Ik heb het niet echt nodig, maar het is toch een mooi extraatje elke maand. Daarmee heb ik een buffer en spaar ik voor mooie reizen.

  Cees (76)

  Ik vond de begeleiding in het begin heel prettig. Ik kon eerst proefdraaien om te kijken of ik het leuk vond en daarna heb je een paar keer een gesprek hoe het gaat. Dat geeft wel een goed gevoel.

  Willy (75)

  In de ochtend is de wereld stil en fris, je brengt waardevolle informatie bij de mensen en daarna is de dag aan jezelf.

  Yvonne (57)

  Ik heb mijn werk al gedaan voordat iedereen wakker wordt. Dan heb ik de hele dag nog voor me en die begint met het lezen van mijn eigen gratis krant!

  Rob (59)

  Op mijn eigen tempo de wijk rijden, naar de vogels luisteren, de zon zien opkomen. Niemand die me stoort. Wat wil je nog meer?

  Janet (53)

  Vroeg uit de veren zijn, is een heerlijk gevoel. Ik spring sportief op de fiets om iedereen van hun ochtendkrant te voorzien.

  Binnen 4 dagen een krantenwijk!

  * indien er een wijk beschikbaar is.

  1

  Meld je aan

  We zoeken een passende wijk bij jou in de buurt
  2

  Op maandag t/m vrijdag bellen we je binnen 24 uur

  Jouw laatste vragen worden beantwoord
  3

  Binnen 3 dagen heb je een gesprek op locatie

  Je hoort gelijk of je kan starten
  4

  Gefeliciteerd met jouw nieuwe bijbaan!

  Administratie maakt alles in orde voor jouw start
  Meld je aan

  Veelgestelde vragen

  Wie kan krantenbezorger worden?

  Als je minimaal 15 jaar bent kun je krantenbezorger worden. Verder moet je een geldig legitimatiebewijs hebben, een burgerservicenummer en gerechtigd zijn om in Nederland te mogen werken.

  Hoeveel ga ik verdienen?

  Je vergoeding is afhankelijk van de grootte van de wijk en de afstand die je aflegt. Vanaf 18 jaar verdien je gemiddeld € 10,61 per uur.

  Wanneer krijg ik uitbetaald?

  Je krijgt niet 12 maar 13 keer per jaar uitbetaald. Elke 4 weken staat jouw vergoeding op je rekening.

  Hoe vaak moet ik de krant bezorgen?

  Dat is jouw keuze. De ochtendkrant wordt zes dagen per week bezorgd, van maandag t/m zaterdag. Je kunt zes dagen per week werken, een paar dagen per week of alleen op zaterdag.

  Hoe laat moeten de kranten bezorgd worden?

  Maandag t/m vrijdag moet de ochtendkrant om 07.00 uur in de bus liggen en op zaterdag voor 08.00 uur.

  Wat voor overeenkomst krijg ik?

  Als bezorger ben je werkzaam op basis van een overeenkomst die je afsluit met DPG Distributie B.V.. Dit betekent dat je een freelancer bent en geen werknemer met een arbeidsovereenkomst. Je krijgt dus een overeenkomst van opdracht. Je hoeft hiervoor niet aangemeld te zijn bij KvK.

  Heb je andere vragen?

  Staat jouw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen? Stuur dan een e-mail via onderstaande button. We helpen je graag verder!