Start je dag sportief. Word krantenbezorger!

 • Verdien een extraatje
 • Een moment voor jezelf in de ochtend
 • Blijf fit en gezond

Uitgelicht: Krijg nu tijdelijk € 1.000,- startbonus en € 1.000,- bonus voor iedere bezorger die je aandraagt. Meld je snel aan en check de ‘Veelgestelde vragen‘ voor de spelregels.

Start je dag sportief. Word krantenbezorger!

Wil jij fit, in beweging blijven en tegelijkertijd een extraatje verdienen? Word krantenbezorger en geniet elke dag van de schoonheid in de vroege ochtend. Vind nu een wijk voor de ochtendkrant bij jou in de buurt.

Uitgelicht: Krijg nu tijdelijk € 1.000,- startbonus en € 1.000,- bonus voor iedere bezorger die je aandraagt. Meld je snel aan en check de ‘Veelgestelde vragen‘ voor de spelregels.

Meld je aan via WhatsApp!

Na enkele vragen heb jij jouw ideale bijbaan gevonden.  Je aanmelding gaat verder via WhatsApp


  Waarom kranten bezorgen iets voor jou is

  Vroeg uit de veren, lekker gezond in beweging en daarna nog de hele dag voor je. Als krantenbezorger van de ochtendkrant geniet je elke dag van de prachtige wereld die ontwaakt.

  Met de fluitende vogels, wegduikende reeën, de sterren en de zonsopkomst doe jij ongestoord belangrijk werk: het laatste nieuws naar de mensen brengen. En dat wordt gewaardeerd.

  Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan je omgeving en verdien je tegelijk een leuk extraatje bij. Voor de kleinkinderen, mooie reizen, een avondje theater of andere leuke dingen.

  Kijk hoeveel beweging jij krijgt!

  Loading...
  Je zet ongeveer stappen
  en trapt zo'n rondjes met je trappers!

  Dit kun je verwachten

  Onmisbaar werk dat veel voldoening geeft. Jij zorgt dat iedereen goed zijn ochtend kan beginnen. Je hebt een stok achter de deur om in beweging te blijven en je verdient nog een leuk extraatje ook. Daarnaast bieden we:

  € 1.000,- startbonus

  € 1.000,- bonus voor aandragen nieuwe bezorgers

  Extra vergoeding op zaterdag

  Gratis de krant lezen

  Winacties via bezorgjezelfvoordeel.nl

  Nieuwjaarskaartjes

  Bekijk de video over onze krantenbezorgers

  Ontdek wat Krantenbezorgers zeggen

  Martin (65)

  Als je van frisse lucht houdt is de vroege morgen het beste moment van de dag. Een lenteochtend kan een geursensatie zijn.

  Willem (74)

  Ik heb het niet echt nodig, maar het is toch een mooi extraatje elke maand. Daarmee heb ik een buffer en spaar ik voor mooie reizen.

  Cees (76)

  Ik vond de begeleiding in het begin heel prettig. Ik kon eerst proefdraaien om te kijken of ik het leuk vond en daarna heb je een paar keer een gesprek hoe het gaat. Dat geeft wel een goed gevoel.

  Willy (75)

  In de ochtend is de wereld stil en fris, je brengt waardevolle informatie bij de mensen en daarna is de dag aan jezelf.

  Yvonne (57)

  Ik heb mijn werk al gedaan voordat iedereen wakker wordt. Dan heb ik de hele dag nog voor me en die begint met het lezen van mijn eigen gratis krant!

  Rob (59)

  Op mijn eigen tempo de wijk rijden, naar de vogels luisteren, de zon zien opkomen. Niemand die me stoort. Wat wil je nog meer?

  Janet (53)

  Vroeg uit de veren zijn, is een heerlijk gevoel. Ik spring sportief op de fiets om iedereen van hun ochtendkrant te voorzien.

  Binnen 4 dagen een krantenwijk!

  * indien er een wijk beschikbaar is.

  1

  Meld je aan

  We zoeken een passende wijk bij jou in de buurt
  2

  Op maandag t/m vrijdag bellen we je binnen 24 uur

  Jouw laatste vragen worden beantwoord
  3

  Binnen 3 dagen heb je een gesprek op locatie

  Je hoort gelijk of je kan starten
  4

  Gefeliciteerd met jouw nieuwe bijbaan!

  Administratie maakt alles in orde voor jouw start
  Meld je aan

  Veelgestelde vragen

  Wie kan krantenbezorger worden?

  Kranten bezorgen is mogelijk vanaf 15 jaar. Verder moet je een geldig legitimatiebewijs & burgerservicenummer hebben en gerechtigd zijn om in Nederland te mogen werken.

  Hoeveel ga ik verdienen?

  Als krantenbezorger kan je in slechts 1 tot 3 uur werken in de ochtend goed bijverdienen. Vanaf 18 jaar verdien je gemiddeld € 400,- per vier weken. De exacte vergoeding is afhankelijk van hoeveel dagen je bezorgt en de grootte van jouw krantenwijk. Voor de winterbonus (vanaf week 1 t/m week 9) ontvang je naar rato één week extra. Daarnaast kan je extra verdienen met nieuwjaarskaartjes en het aanbrengen van nieuwe bezorgers. Tot slot kan je via bezorgjezelfvoordeel.nl wekelijks meedoen met leuke winacties voor bijvoorbeeld fototoestellen.

  Wanneer krijg ik uitbetaald?

  Je krijgt niet 12 maar 13 keer per jaar uitbetaald. Elke 4 weken staat jouw vergoeding op je rekening.

  Hoe vaak moet ik de krant bezorgen?

  Dat is jouw keuze. De ochtendkrant wordt zes dagen per week bezorgd, van maandag t/m zaterdag. Je kunt zes dagen per week werken, een paar dagen per week of alleen op zaterdag.

  Hoe laat moeten de kranten bezorgd worden?

  Maandag t/m vrijdag moet de ochtendkrant om 08.00 uur in de bus liggen en op zaterdag voor 10.00 uur.

  Wat voor overeenkomst krijg ik?

  Als bezorger ben je werkzaam op basis van een overeenkomst die je afsluit met DPG Distributie B.V.. Dit betekent dat je een freelancer bent en geen werknemer met een arbeidsovereenkomst. Je krijgt dus een overeenkomst van opdracht. Je hoeft hiervoor niet aangemeld te zijn bij KvK.

  Wat is de startbonus?

  De € 1.000,- startbonus wordt uitbetaald over 6 maanden: € 200,00 na de 2e betaalperiode, € 300,00 na de 4e betaalperiode en € 500,00 na de 6e betaalperiode. Een betaalperiode bestaat uit 4 weken.

  Per 2 betaalperiodes (8 weken) wordt gekeken hoeveel dagen jij gemiddeld per week kranten hebt bezorgd. Dit bepaalt de hoogte van de bonus:

  • 50% ontvang jij met 1-2 werkdagen per week.
  • 75% ontvang jij met 3-4 werkdagen per week.
  • 100% ontvang jij met 5-6 werkdagen per week.

  Tot slot is een voorwaarde dat jij minimaal 6 maanden niet als krantenbezorger actief bent geweest.

  Wat zijn de regels van de aandraagbonus?

  De aandraagbonus wordt uitbetaald over de 1e 6 maanden van jouw aangedragen bezorger: € 200,00 na de 2e betaalperiode, € 300,00 na de 4e betaalperiode en € 500,00 na de 6e betaalperiode. Een betaalperiode bestaat uit 4 weken.

  De hoogte van de bonus is afhankelijk van hoeveel dagen de aangedragen persoon gemiddeld per week heeft bezorgd:

  • 50% ontvang jij met 1-2 werkdagen per week
  • 75% ontvang jij met 3-4 werkdagen per week.
  • 100% ontvang jij met 5-6 werkdagen per week.

  Jij ontvangt de bonus door de vriendendeal. De nieuwe bezorger ontvangt de bonus door de startbonus. Jullie krijgen op hetzelfde moment de bonus uitgekeerd. Win-win!

  Heb je andere vragen?

  Staat jouw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen? Stuur dan een e-mail via onderstaande button. We helpen je graag verder!